Dela upp i två transaktioner räknar inte ut och fyller i automatiskt

När man importerar transaktioner och delar upp i två transaktioner så ska man kunna fylla i det ena fältet och spirecta fyller automatiskt i det andra. Det fungerar inte, den räknar ut differensen men själva ifyllandet är väldigt buggigt.
Ibland fylls andra fältet i, oftast inte. Ibland raderas första fältet och skrivs över med differensen. Har inte kommit på i vilket läge som allt sker än.

Senast fyllde jag i första raden, andra raden förblev oförändrad.

image

Kan du hjälpa mig med lite mer info?

Kanske ett kort skärmklipp / video? För jag lyckas tyvärr inte återskapa felet. Är det någon speciell situation, belopp, typ av transaktion eller motsvarande?

jag ska försöka fixa en bättre beskrivning av händelseförloppet :+1:

1 gillning

okej såhär:

Lite frustrerande. Ibland fastnar man i någon loop där totalsumman fylls i det senaste redigerade fältet, så när man försöker justera värde 1, fylla i rad 2 manuellt, fyller i rad 2 och rad 1 beräknas om automatiskt.

En edit. Nu har jag både lyckats och misslyckats i steg 1. Jag gjorde en ny import, fyller i fält 1, klickar utanför och fält 2 beräknas. Första försöket är manuell import av ett bankkonto, det andra är manuell import från kreditkort.

Håller på och städar bland gamla ärenden, men jag lyckas inte återskapa detta hos mig. Så här ser det ut hos mig i Chrome::roll_eyes: