Visa datum för senaste transaktionen för valt konto vid import

När man importerar kontoutdrag eller lägger till transaktioner manuellt vore det smidigt om datumet för den senaste registrerade transaktionen syntes. Alltså när man väljer ett konto man vill lägga till transaktioner för och på sidan där man kan skriva in transaktionerna syns senaste transaktionsdatum.

Det vore väldigt bra för att slippa gå in i det kontot för att kolla när senaste transaktion var. (Om man inte hade valet “Lägg till transaktion” när man är i det kontot. En liten extra funktion som skulle göra spirecta smidigare :slight_smile: ) Spirecta kommer varna om man duplicerar transaktioner men det är jobbigt om man lägger till själv, onödigt arbete.

Automatiska importer löser en del men jag har bara 1 konto där det skulle funka av 7 konton där jag behöver lägga till transaktioner manuellt.

Bra idé. Kan du posta ett skärmklipp var du skulle önska se det? :slight_smile:

Det skulle kunna stå något i stil med ”datum för senaste transaktionen”.

I inkomst och utgiftskategorierna skulle jag vilja ha denna knapp som snabbt tar mig till https://app.spirecta.com/transactions/create/multiple eller https://app.spirecta.com/transactions/create/single

På gång att åtgärdas, kommer en vecka eller två.

1 gillning

Fixat i dagens uppdatering. :+1:

1 gillning