Välkommen till Spirecta-forumet (börja här)

Först och främst, varmt välkommen till Spirecta-forumet. Här hittar du en översikt och innehållsförteckning till forumet. Målet med forumet är, precis som ekonomiverktyget Spirecta, att det ska bidra till att ta din ekonomi till nästa nivå på ett konkret, lönsamt, lärorikt och roligt sätt.

Syftet med forumet är att vara ett komplement till ekonomiverktyget Spirecta. Här hittar du artiklar, fördjupningar, besvarade frågor och mycket mer.

Den viktigaste delen i forumet är vår kom-igång-guide:

Du hittar även information om t.ex.:

Självklart kan du även ställa frågor och komma med önskemål om nya funktioner. Senaste artiklarna och diskussionerna hittar du här.

Varmt välkommen,
Jan Bolmeson


Vi finns här för dig och vi hjälper gärna till

Att börja arbeta med sin ekonomi på det här sättet är för de flesta av oss ovant. Tyvärr gör det att Spirecta till en början kan kännas både klurigt och lite svårt. Därför vill vi verkligen be dig om att inte sitta fast, utan be om hjälp. Du har många möjligheter hur du kan göra det:

Självklart går det även att ställa en fråga via forumet, eller kontakta oss via Hjälp-knappen nere till höger. Om du vill skicka ett mejl till supporten så kan du göra det till: support@spirecta.com. Där kan vi även boka ett personligt möte.

Innehållsförteckning till forumet

Det finns lite olika möjligheter att navigera runt i forumet. Du kan söka genom förstoringsglas-funktionen, läsa de senaste artiklarna eller navigera genom de olika kategorierna i forumet. Dessa delar beskrivs nedan samtidigt som vi har valt ut de viktigaste artiklarna i varje del.

Del 1. Kom-igång-guiden till Spirecta

Den absolut viktigaste delen i forumet är kom-igång-guiden. Den hjälper dig att komma igång både rätt och lätt med Spirecta.

Fördjupningsartiklar

Visa relaterade fördjupningsartiklar till kom-igång-guiden

Del 3. Tips för en bättre ekonomi och enklare Spirecta-användning

I forumet samlar vi även på oss olika typer av tips för att göra ditt liv och din privatekonomi rikare. Spirecta i all ära, men det är först när du gör något i verkligheten till följd av dina insikter i Spirecta som det magiska händer.

Naturligtvis har vi även en hel del tips som gör användingen av verktyget enklare.

Du går gärna komma med dina egna tips så hjälps vi åt. :blush:


Del 3. Vanliga frågor och svar

I den tredje delen kan ställa en egen fråga i forumet, få svar eller läsa tidigare frågor och diskussioner.

Om du vill ha ytterligare info, klicka nedan:

Visa ytterligare innehållet från denna del

För att ställa en fråga behöver du registrera dig i forumet. Tyvärr fungerar inte samma inloggning som till ekonomiverktyget eftersom det är två separata system av bl.a. säkerhetsskäl.


Del 4. Manualer och fördjupningsartiklar

Här hittar du fördjupande artiklar i form av guider, manualer och steg-för-steg-instruktioner.

Här hittar du manual artiklarna grupperade per område i Spirecta:

Lite mer detaljerat hittar du nedan:

Övriga artiklar som du kan ha glädje av är: